Review optrekstang door Muscle Meister - Breed Metaal
☑️ Gratis verzonden
☑️ Gemaakt in Nederland
☑️ Eenvoudig te assembleren

☑️  Altijd gratis verzending   ☑️  Gemaakt in Nederland   ☑️  Eenvoudig te assembleren

Review optrekstang door Muscle Meister

De mannen van Muscle Meister hebben een review geschreven over de beste optrekstang voor in de deurpost.

En wij hebben gewonnen! The Bar blijkt als beste uit de test gekomen. Hieronder lees je een deel van de review over de optrekstang van musclemeister.nl. Voor de volledige blog, klik je hier.

We trappen deze deur pull-up bar kopen review af met mijn absolute favoriet – ‘The Bar‘ van het Nederlandse bedrijf Breed Metaal.

Het is een volledig handgemaakte optrekstang met een belachelijk hoge gewichtslimiet van 300 kg. Een dergelijk belastbaar gewicht kom je bij geen enkele andere deur pull-up bar tegen. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze bar ontzettend stevig is en een veilig gevoel geeft.

Bij de bar komen twee beugels die je met schroeven in je deurpost moet bevestigen. Is de buis voor jouw deurpost te lang, dan lees je in de bijgeleverde instructies hoe je deze eenvoudig in kunt korten. Boven de bar zijn twee borgveren aanwezig die ervoor zorgen dat de bar nergens naar toe kan.

Na je training kun je de bar gemakkelijk uit de houders schuiven en ergens neer leggen, waardoor hij niet in de weg hangt. Dit is tevens 1 van de weinige deur stangen die ook echt -in- je deurpost hangen (en niet ervoor, erachter of erboven). Rondom de stang is een poedercoating laag met textuur aangebracht. Zo heb je extra grip, of je nu magnesium gebruikt of niet.

Zoek je een kwalitatief goede, veilige deur optrekstang die nooit van zijn plek zal komen? Dan raad ik ‘The Bar’ van harte aan. Enige kanttekening: het is een handgemaakt Nederlands product, dus je betaald er meer voor dan een kunststof stang.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.