Optrekstang op maat in Amsterdam - Breed Metaal
☑️ Gratis verzonden
☑️ Gemaakt in Nederland
☑️ Eenvoudig te assembleren

☑️  Altijd gratis verzending   ☑️  Gemaakt in Nederland   ☑️  Eenvoudig te assembleren

Optrekstang op maat in Amsterdam

Onlangs kreeg ik het verzoek om mee te denken met het ontwerp en realiseren van een optrekstang voor buiten. De wens van deze klant was om ook butterflies uit te kunnen voeren. Door de uitbraak van het Coronavirus was hij (en vele anderen) op zoek naar een manier om thuis te sporten. Met een optrekstang kunnen een groot aantal oefeningen worden uitgevoerd, terwijl er geen bezoek aan de sportschool noodzakelijk is. Deze optrekstang is op maat ontworpen, gemaakt en geinstalleerd.

Optrekstang voor crossfit
Deze optrekstang op maat, ook wel pull up bar genoemd, is extra groot waardoor de afstand tot de muur zo’n 75cm is. Hierdoor is het mogelijk om butterflies uit te voeren, een geliefde oefening voor de crossfit fans. Ook is kipping mogelijk voor iedereen die dit graag ook thuis wil kunnen.

Het gehele product is gemaakt van stalen kokers met een extra dikke wand van 3mm. Hierdoor kan de stang extreme krachten weerstaan.

Optrekstang deur
Wil je ook thuis pullups of chinups kunnen doen maar zoek je een kleinere oplossing? Breed Metaal heeft een uniek systeem ontwikkelt dat gemakkelijk in je deurpost te monteren is. De optrekstang is in dit geval ook heel eenvoudig te verwijderen zodat je er nooit last van hebt. Benieuwd hoe dit er uit ziet en wat anderen ervan vinden? Klik dan hier.

Wil je zelf een optrekstang kopen maar heb je een specifieke wens? Neem gerust contact met mij op.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.