Gevelbank voor horeca - Breed Metaal
☑️ Gratis verzonden
☑️ Gemaakt in Nederland
☑️ Eenvoudig te assembleren

☑️  Altijd gratis verzending   ☑️  Gemaakt in Nederland   ☑️  Eenvoudig te assembleren

gevelbank voor horeca

Gevelbank voor horeca

Je ziet ze steeds vaker, een gevelbank op het terras van een horeca gelegenheid. Een gevelbank voor horeca, ook wel muurbank of gevelbankje genoemd, is een praktische oplossing om gemakkelijk meer zitplekken te creëeren.

De zon schijnt en je gasten willen buiten zitten. Lang niet iedereen heeft een groot terras. Een gevelbank is ideaal voor de horecazaak die maar beperkte ruimte buiten heeft.

Een gevelbank kan makkelijk geïnstalleerd worden en biedt je klanten een comfortabele zitplek. Of je nu een snackbar, cafe of restaurant bent, met een muurbank biedt je jouw klanten meer plaats om te zitten.

Regels plaatsen gevelbank

Vaak is het plaatsen van een gevelbank geen probleem binnen de bestaande regels van de gemeente. Sommige gemeentes en steden hebben hier aparte regels voor opgesteld. Zo is het in Amsterdam alleen toegestaan officieel om een bankje te plaatsen dat niet meer dan 50cm van de gevel uitsteekt. (de gevelbank van Breed Metaal steekt zo’n 46cm uit!)

In deze blog schrijven we hier meer over: Gevelbank ophangen Gemeente en Regels

De voordelen van een gevelbank voor horeca

  1. Terras opruimen
    Wie in de horeca gewerkt heeft, kent het vast wel. Aan het einde van de avond, moet het terras opgeruimd worden. Stevig terrasmeubilair is vaak zwaar en het opruimen is soms zwaar werk, zeker na een drukke werkdag. Door het plaatsen van gevelbanken, ontlast je jouw personeel van deze vervelende taak.
  2. Scheve stoelen
    In oude binnensteden, zoals die van Utrecht, zit een gevelbank ook altijd goed en waterpas. Met alle keitjes en klinkertjes is het soms nog best lastig om je stoel als klant in een comfortabele positie te krijgen zonder dat deze gaat wiebelen.
  3. Altijd dezelfde plek
    Een gevelbank voorkomt ook dat je gasten gaan ‘lopen’ met de stoelen. Het is natuurlijk gezellig als je gasten wat dichter naar elkaar schuiven, maar weet jij straks nog welke bestelling in het systeem bij welke zitplek hoort?

Wil je graag een voorbeeld zien? Tapi & Bowls in Amsterdam hebben 4 van onze gevelbanken aan de buitenzijde hangen. Ze serveren ook heerlijke Braziliaanse gerechten. Ook in Utrecht hangt de gevelbank op verschillende plekken. Stuur ons een berichtje als je de gevelbank ‘live’ wil bekijken.

Ook Sam’s Koffie heeft onze gevelbanken voor horeca geplaatst.

Meer informatie over de gevelbank vind je hier.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.