De onverwoestbare bieropener, het originele cadeau voor de bierliefhebber! - Breed Metaal
☑️ Gratis verzonden
☑️ Gemaakt in Nederland
☑️ Eenvoudig te assembleren

☑️  Altijd gratis verzending   ☑️  Gemaakt in Nederland   ☑️  Eenvoudig te assembleren

De onverwoestbare bieropener, het originele cadeau voor de bierliefhebber!

Je weet pas wat je mist als het kapot is, ken je dat gevoel? Jaren geleden had ik een robuuste bieropener van staal die niet kapot te krijgen was. Een degelijk zwaar model waar je makkelijk duizenden bierflesjes mee kan openen voor deze kapot gaat of er slijtage optreedt. Toen ik deze verloor kocht ik een vervangend exemplaar, pas toen besefte ik hoe fijn het is om een goede flesopener te hebben.

De nieuwe flesopener was goedkoop, gemaakt van aluminium en lag slecht in de hand. Kortom, een miskoop. Sindsdien koop ik geen fles of bieropeners meer, maar smeed ik ze zelf. Een flesje speciaalbier openmaken is ineens nog een stuk leuker!

Bieropener maken

Het maken van een bieropener is een ambachtelijke klus. Allereest moet het ruwe staal worden verhit tot zo’n 1800 graden Celsius, om het daarna te kunnen bewerken in de juiste vorm. Ook ondergaat het staal een speciale behandeling, voor een goede afwerking. Last but not least wordt er getest op een juiste werking.

Orgineel cadeau voor de bierliefhebber

Vaak worden de bieropeners gemaakt voor vrienden, als uniek en persoonlijk cadeau of als relatiegeschenk. Deze duurzame en leuke bieropener doet een leven lang zijn werk, zowel voor de huidige gebruiker als voor de generaties die volgen!

Door middel van graveren of ponsen met slagletters kan een naam of boodschap aangebracht worden op het staal. Dit maakt het extra uniek en persoonlijk, de opener is leuk om te geven en om te krijgen.

Wil je ook een handgemaakt en duurzaam bieropener voor jezelf of als uniek cadeau? Stuur me dan een berichtje, het lijkt mij leuk om in contact te komen. (insert link naar contact pagina) Ook als je specifieke wensen hebt qua design of materialen.

Zoek je een ander origineel cadeau? Klik dan hier.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.