Betaalmethoden - Breed Metaal
☑️ Gratis verzonden
☑️ Gemaakt in Nederland
☑️ Eenvoudig te assembleren

☑️  Altijd gratis verzending   ☑️  Gemaakt in Nederland   ☑️  Eenvoudig te assembleren

Betaalmethoden

Op de webshop van Breed Metaal is het mogelijk om op meerdere manieren uw betaling te doen. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan.

  • Paypal
  • Ideal
  • Klarna (betaal later)

Kosten betaalservices

Breed Metaal berekenD de kosten voor de verschillende betaalmethodes niet direct door aan de klant. Omdat wij graag de klant duidelijkheid bieden zijn de prijzen van onze producten, zoals getoond in de webshop, inclusief de kosten die berekend worden door de betaalservice instanties.

Paypal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Klarna

De Klarna app geeft je de vrijheid om te betalen wanneer het jou uitkomt. Je kan een gewenste betaaldatum kiezen, met één klik betalen, maar ook een probleem melden en retouren managen.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.