The Bar - Installatie video - Breed Metaal
☑️ Gratis verzonden
☑️ Gemaakt in Nederland
☑️ Eenvoudig te assembleren

☑️  Altijd gratis verzending   ☑️  Gemaakt in Nederland   ☑️  Eenvoudig te assembleren

Installatie video

Video afspelen

Installatie van de optrekstang

Hierboven vind je de video die je laat zien hoe je jouw optrekstang moet ophangen. We hebben ook een handleiding in PDF formaat. Deze download je door hier te klikken.

Om de optrekstang goed op te hangen zijn er een aantal simpele stappen. Als volgt:.

1. Bepaal de juiste positie/hoogte van optrekstang. Probeer de optrekstang altijd zo hoog mogelijk in de deurpost te hangen maar zorg dat je minimaal 8 cm ruimte boven de stang aanhoudt. Anders heb je niet genoeg ruimte voor je handen.

2. Teken de positie van gaten aan beiden zijden van kozijn af op het hout met een potlood. Heb je een donker geverfd kozijn, dan heb je wellicht een stift nodig.

3. Boor de gaten van de benodigde grootte en diepte, let op dat je de juiste diameter gebruikt. Voor optrekstang ‘The Bar’ raden we aan een boor van 3mm te gebruiken.

4. Schroef de beugels vast met een boormachine of schroevendraaier

5. Zaag de tussenstang op maat als deze niet direct past. Hiervoor kun je een pijpsnijder, ijzerzaag of haakse slijper gebruiken.

6. Sla de twee kunststof doppen in de buis en bevestig de optrekstang tussen de twee beugels in het kozijn.

Je kan nu beginnen met met je oefeningen!

Wij zouden het leuk vinden als je straks een foto maakt van de optrekstang die hangt. Zou je deze op Instagram kunnen zetten met de tag #BMthebar?