Over mij - Breed Metaal
☑️ Gratis verzonden
☑️ Gemaakt in Nederland
☑️ Eenvoudig te assembleren

☑️  Altijd gratis verzending   ☑️  Gemaakt in Nederland   ☑️  Eenvoudig te assembleren

Over Breed Metaal - Bram de Rooij

Wie ben ik?

Mijn naam is Bram de Rooij en ik werk al jaren met staal. Nadat ik afstudeerde als Industrieel Product Ontwerper, in 2012, merkte ik al snel dat een kantoorbaan niet geschikt is voor mij. Het liefst creëer ik iets met mijn handen. De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd, bij een smid in de leer geweest en ik heb iedere vakman de oren van haar/zijn hoofd gevraagd. Benieuwd naar wat ik zoal heb gemaakt? Bekijk hier mijn afgeronde projecten.

In mijn vrije tijd klim ik graag en hoop ik ooit weer achter het drumstel te kruipen. Voor nu geniet ik van het lassen, smeden en de prachtige producten die ik mag realiseren.

Mijn manier van werken

Het is mijn uitdaging om voor jou het perfecte product te creëren. Door de inspiratie en wens van de klant te combineren met mijn kennis van productiemethoden en productontwikkeling, geloof ik dat we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Of je slechts een idee in het hoofd hebt of al een uitgebreide tekening, samen kunnen we alles maken.

De werkplaats is uitgebreid; zo zijn er verschillende MIG/MAG, TIG en electrode lasapparaten, lastafels, bandschuurmachine, smeedoven en rollenwals.

Door jarenlange samenwerking met verschillende partners kunnen ook andere expertises worden uitgevoerd zoals poedercoaten. Zo kan ik garant staan voor snelle bewerking, levering en een goede kwaliteit. Heb jij een creatief idee in je hoofd, maar weet je niet hoe het gerealiseerd moet worden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, lijkt me leuk je te spreken!

Samen met mijn vader, van wie ik alle handigheid geleerd heb.