Design gordijnhaken van staal in Utrecht - Breed Metaal
☑️ Gratis verzonden
☑️ Gemaakt in Nederland
☑️ Eenvoudig te assembleren

☑️  Altijd gratis verzending   ☑️  Gemaakt in Nederland   ☑️  Eenvoudig te assembleren

Design gordijnhaken van staal in Utrecht

In opdracht van een klant in Utrecht heb ik speciale gordijnhaken gemaakt. Deze haken vormen een focuspunt in het interieur. Het ontwerp is samen met de klant tot stand gekomen. De haken zijn een combinatie van laswerk en smeden.

Bouwmarkten als Gamma en Hornbach verkopen geen mooie gordijnhaken. Daarom kreeg ik de opdracht 6 unieke exemplaren te maken. Voor een bovenwoning in Utrecht. Iedere gordijnhaak is anders en krult in andere richting. Dit maakt voor een speelse geheel.

De gordijnhaken zijn gesmeed waarna ze op ruitvormige muurplaatjes zijn gelast. Met simpele pluggen en schroeven zijn ze uiteindelijk gemonteerd.

Het was een leuk smeedproject en ik wil er in de toekomst zeker meer maken.

Wil je meer smeedinspiratie zien? Klik dan hier.

 

Testimonial klant : Marleen

“Op een dag in een bouwmarkt met Bram, altijd enthousiast als het gaat over klussen, ontstond het plan voor deze mooie haken. Ik was net verhuisd en mijn gordijnen bleven niet hangen zoals ik wilde. Op het moment dat ik de enige soort metalen gordijnhouders in de bewuste bouwmarkt had gevonden, hoorde ik naast me: “Wat een lelijke dingen! Dat ga je toch niet ophangen?! Ik kan betere voor je maken!” Gezien ik een ongezouten mening wel kan waarderen was ik meteen om. Samen hebben we nagedacht over het ontwerp en het is precies zo geworden als ik wilde, heel fijn.”

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.